keer terug naar de vorige pagina

Weekendje kallum an

31 augustus - 2 september 2018 - Borculo

Eind 2017 kwam er een kleine discussie op social media op gang over de clubevenementen. Wat zou de club kunnen doen om het blijvend aantrekkelijk te maken voor alle leden? Van diverse kanten hoor je dat sommigen het programma van de weekenden te vol gepland vinden en veel zaken aan tijd gebonden zijn. Daardoor blijft er minder 'vrije tijd’ over. Wie ervaring heeft met sommige 'Duitse' evenementen weet dat zij dit daar anders aanpakken.

Het weekend van 31 augustus t/m 2 september organiseren wij een “Weekendje kallum an”. Niet ver van de Duitse grens, namelijk in de Achterhoek. Uiteraard zijn alle campingvoorzieningen aanwezig.

Veel staat er niet in de planning:
- vrijdag kan iedereen ’s avonds op het terrein om het vuur zitten met zijn of haar versnaperingen
- Zaterdags, in de loop van de ochtend, kan er gestart worden met een kleine rit van hooguit een kilometer of 40 zodat er ook tijd overblijft om op het terras te blijven hangen of iets anders te doen wat je onderweg tegenkomt. 's Avonds zullen wij er voor zorgen dat er wat eten te krijgen is.
- Ook wordt er gezorgd voor muziek en het kampvuur wordt uiteraard ook weer aangestoken.
- Zondagochtend kun je voor het ontbijt een broodje ei met jus of koffie halen en weer vertrekken wanneer je er zin in hebt.

Zo willen we er een ontspannen weekend van maken zonder tijd gebonden verplichtingen. In de volgende editie van ‘De 500’ zal het adres, de prijzen en aanvullende gegevens bekend zijn maar zet in ieder geval de datum van dit weekend in de agenda!

De Bende 2.0
Floris Lievestro, Rik Dekker, Gijs Dekker, Noortje Dekker & Evita Damen