keer terug naar de vorige pagina

Niks

Zaterdag 21 april 2018 - Harmelen

Dit jaar vindt het overbekende en traditionele evenement NIKS voor de 21e keer plaats. Het clubevenement waar NIKS hoeft maar alles mag, wordt wederom gehouden te Harmelen bij:
Café ’t Scheepje aan de Harmelerwaard 2.

Kofferbakverkoop
Deze uitspanning is alleen al vanwege de hooggewaardeerde gehaktbal, die er wordt geserveerd, uw bezoek meer dan waard. Vanaf 10:00 uur bent u van harte welkom en bieden Yvonne, Roy en Aat u een heerlijk kopje koffie of thee aan.
Maar ……. er is meer te doen!! Zo kunt u uw overtollig geworden onderdelen of interessante rare snuisterijen vanuit uw kofferbak te koop aanbieden. Of u kunt uw foto’s meenemen van uw recentelijk gerestaureerde Fiat 500. Maar ook andere oude vervoermiddelen zijn van harte welkom. Antieke bromfiets of solex, auto of motor, NIKS is te gek.

Uitsluitend de commerciële handelaren moeten zich vooraf aanmelden bij de organisatie. Bel daarvoor met Aat van Eck: 023 – 529 48 93; dit nummer kunt u ook bellen voor extra inlichtingen of als u nog vragen heeft.

De mooiste 500 – Henny van der Lee trofee
Rond 14:30 uur vindt de uitreiking van de felbegeerde Henny van de Lee trofee plaats. De helaas te vroeg overleden Henny van der Lee was de oprichter en grote animator van onder meer NIKS, de bedenker van de onderdelenbeurs-formule en veel meer. Maar bovenal was hij een echte Fiat 500-kenner. Keurmeesters Aat en Roy kiezen, bijna onopvallend, jaarlijks de origineelste, mooiste, meest bijzondere en lieflijkste Fiat 500 of derivaat daarvan uit. Wie is deze keer de gelukkige? Spannend! Doe allemaal mee en kom naar Harmelen.

U heeft toch NIKS beters te doen op deze zaterdag. U komt zeker niet voor NIKS!!!!

Yvonne, Aat, Roy