keer terug naar de vorige pagina

Onderdelenbeurs

Zaterdag 3 februari 2018 - Didam

Opgeven tot uiterlijk 23 januari via onderstaand formulier.

Voor de derde keer zal de jaarlijkse onderdelenbeurs weer in Didam plaatsvinden.

Deze historische markthal zal weer vol komen te liggen met nieuwe en gebruikte onderdelen, miniaturen, boeken, folders en andere Fiat snuisterijen. Uiteraard is er nu ook weer de traditionele loterij en niet te vergeten: onze clubshop is weer aanwezig met talloze nieuwe items.

Spelregels: Kom je als bezoeker? De deuren gaan om 10:00 uur open en de entree voor leden bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen, vanaf 12 jaar betalen ze € 5,00.

Heb je je voor 23 januari aangemeld via het formulier hieronder en heb je vooraf betaald? Dan ontvang je aan de kassa gratis consumptiebonnen voor koffie, soep en een broodje. Leden die zich niet van te voren aanmelden dienen de consumptiebonnen aan de kassa te kopen. Extra consumptiebonnen zijn tevens verkrijgbaar. Vergeet vooral ook je clubpaspoort niet mee te nemen.

Ben je geen (gezins)lid, maar wil je toch de onderdelenbeurs bezoeken? Dat kan uiteraard maar dan betaal je € 7,50 per persoon.

Heb je zelf nog Fiat 500 spullen liggen en wil je ze graag kwijt? Huur dan een kraam voor de verkoop van –uitsluitend- Fiat 500 materiaal. Er zijn in totaal 40 marktkramen beschikbaar, waarvan de huur € 15,00 per kraam bedraagt.

Aanmelden voor het huren van een kraam tot uiterlijk 30 december 2017 via tc@fiat500club.nl

De koopwaar kan tussen 9:00 uur en 10:00 uur worden binnengebracht. De onderdelenbeurs zelf begint om 10:00 uur.

Uiteraard zijn er ook meerdere bedrijven en leveranciers aanwezig die Fiat 500 spullen verkopen. Dus kom naar Didam om nu je (nieuwe) onderdelen en plaatwerk aan te schaffen.

Leest u als ondernemer nu dit stuk en bent u nog niet benaderd voor deze nieuwe editie van de onderdelenbeurs? Neem dan desgewenst contact op met Rinse Wierda via tc@fiat500club.nl.

Tot ziens in de Markthal in Didam
Marktplein 3
6941 AA Didam

Aanmeldformulier Onderdelenbeurs

Deelnemers:
€ 5,00
 

Totaal (herbereken) € -