keer terug naar de vorige pagina

Aircooled Scheveningen

Zondag 26 mei 2019 - Scheveningen

Aanmelden voor 12 april

Op 26 mei 2019 kunnen we de boulevard van Scheveningen weer vullen met mooie aircooled oldtimers. En dit jaar niet alleen met allerlei Volkswagens maar ook met Fiat 500’s. Want wij zijn namelijk weer uitgenodigd om deel te nemen aan dit leuke evenement!

Wat houdt Aircooled Scheveningen onder andere in?
Alle deelnemers aan dit evenement worden om 10.00 uur op de boulevard toegelaten (die in het bezit zijn van de verkregen vergunning na inschrijving) en worden naar hun plaats gewezen. Daar mogen onze mooie oldies pronken tot 17.00 uur (eerder mag het terrein niet worden verlaten). Onze Fiat club krijgt een eigen gedeelte op dit evenement.

In de tussentijd kun je genieten van het vele moois wat deze dag te bieden heeft: hopelijk mooi weer, vele oldtimers, meer dan 80.000 bezoekers, allerlei horeca en diverse workshops welke in en op het strand worden gegeven. Ook zijn er diverse leuke stands die hun waar willen verkopen.

Kortom een leuke ontspannende dag waarbij veel leuks is te zien en te doen.

Wil je ook meedoen aan dit evenement? Schrijf je dan kosteloos in via de website: www.aircooledscheveningen.nl
Op deze website vind je bijvoorbeeld ook informatie om een nachtje in de omgeving te verblijven. En nog veel meer!

Inschrijving van dit evenement is alleen mogelijk via bovenstaande website.
Ik zie je daar en vergeet je clubpaspoort, de zon, zonnebrand, handdoekje en je badkleding niet mee te nemen! We rekenen namelijk op een heerlijke strand- en oldtimerdag!

Monique van Oostveen (12721)

PS: Voer in op de TomTom: Gevers Deynootweg 990, 2586 BZ Den Haag.