keer terug naar de vorige pagina

Kallum an 2019

30 augustus - 1 september 2019 - Vorden

Op vrijdag 30 augustus willen we iedereen verwelkomen op camping de Goldberg de mooie Achterhoek. Er kan weer gekampeerd worden op een groot veld, honden zijn toegestaan en bij erg slecht weer kunnen we droog zitten in een grote tent.

Uiteraard zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig en er is elektriciteit te verkrijgen.
's Avonds wordt er, net zoals voorgaand jaar, een kampvuur gemaakt waar iedereen met eigen versnaperingen plaats kan nemen, eventueel bij gebrek aan koeling mag er gebruik worden gemaakt van de koelwagen. Naast het knetterende vuurtje zal er ook wat akoestische muziek gespeeld worden, gewoon gemoedelijk zal de muziek bij de sfeer passen.

Zaterdagochtend starten we met een kleine toer door de mooie Achterhoek. Na het succes van vorig jaar zal het deze keer ook geen ‘lange dag rijden met verplichtingen’ worden, dus alles lekker op zijn tijd en stap uit en pak een terrasje waar je wilt.

Zaterdag, rond etenstijd, zullen wij voor diverse brandende BBQ's zorgen en zal het eten 'American style' gaan, dat wil zeggen; breng je eigen eten mee, de BBQ’s regelen wij, jullie kunnen zelf je eigen vlees op leggen.
Na het eten zetten wij even wat koffie voor iedereen en doen er een likeurtje en koekje bij. Wie het 's avonds koud krijgt kan zich weer warmen bij het vuur, zonder live muziek maar wel met veel sfeer.

Zondags wordt er voor ontbijt gezorgd door ons met koffie, sap en gebakken eieren.
Blijf hangen zolang je wilt en het leuk vindt. We proberen er gewoon weer een relaxt en gezellig weekend van te maken.

De kosten voor het evenement zullen € 18,00 per volwassene en € 12,50 per kind (tot 12 jaar) zijn.

Camping de Goldberg is gelegen aan de Larenseweg 1 in Vorden.

De bende 2.0
Evita, Floris, Rik, Gijs, Noortje Dekker