keer terug naar de vorige pagina

Onderdelenbeurs

Zaterdag 2 februari 2019 - Badhoevedorp

Opgeven tot uiterlijk 22 januari via onderstaand formulier.

In 2019 zal de onderdelenbeurs voor de eerste keer bij de firma Haaker in Badhoevedorp plaatsvinden. We zijn hier eerder geweest voor een TC dag en Gebroeders Haaker is bereid ons voor de jaarlijkse “Onderdelenbeurs” te ontvangen. Ervaring met Fiat hebben ze genoeg, want ze zijn al vanaf 1957 dealer.

Adres:
Kamerlingh Onneslaan 10
171 AG Badhoevedorp

Spelregels:
Kom je als bezoeker?
De deuren gaan om 10.00 uur open. De entree voor leden bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Kinderen vanaf 12 jaar betalen ook € 5,00.

Ben je geen (gezins)lid, maar wil je toch deze onderdelenbeurs bezoeken? Dat kan uiteraard maar dan dien je € 7,50 per persoon te betalen (excl. consumptiebonnen).

Heb je je voor 22 januari aangemeld en heb je vooraf betaald, dan ontvang je als lid aan de kassa gratis consumptiebonnen voor koffie, soep en een broodje. Leden die zich niet van te voren aanmelden dienen de consumptiebonnen aan de kassa te kopen. Extra consumptiebonnen zijn tevens verkrijgbaar.

Kom je als handelaar?
Heb je zelf nog Fiat 500 spullen liggen en wil je ze graag kwijt? Huur dan een kraam voor de verkoop van – uitsluitend - Fiat 500 materiaal. Er zijn in totaal 40 marktkramen beschikbaar, waarvan de huur € 15,00 per kraam bedraagt.

Aanmelden voor een marktkraamkan tot uiterlijk 30 december 2018 via tc@fiat500club.nl

De koopwaar kan tussen 09.00 uur en 10.00 uur worden binnengebracht. De onderdelenbeurs zelf begint om 10.00 uur.

Uiteraard zijn er ook meerdere bedrijven en leveranciers aanwezig die Fiat 500 spullen verkopen. Dus kom naar Badhoevedorp om nu je (nieuwe) onderdelen en plaatwerk aan te schaffen.

Leest u dit als ondernemer en bent u nog niet benaderd voor deze nieuwe editie van de onderdelenbeurs? Neem dan contact op met Rinse Wierda via tc@fiat500club.nl.

Tot ziens in Badhoevedorp!

Aanmeldformulier Onderdelenbeurs

Deelnemers:
€ 5,00
 

Totaal (herbereken) € -