keer terug naar de vorige pagina

Uitgesteld naar 2021 - Goededoelenrit

Zondag 20 september 2020 - Alphen aan den Rijn

Wat zijn jullie mooiste herrinneringen aan een Fiat 500 evenement? Waarschijnlijk hoef je hierover niet lang na te denken en zal een glimlach als snel tevoorschijn komen bij de gedachten hieraan. De mooie herinneringen die we met elkaar gemaakt hebben willen we dan ook zeker verder uit gaan breiden op zondag 20 septemer tijdens de Goede Doelenrit.

De “Goede Doelenrit” is op zich niet anders dan zoals een rit normaal georganiseerd wordt. De ritten met de 500 zullen gaan door de prachtige omgeving van Alphen aan den Rijn en voor de innerlijke mens zal tijdens de lunch goed gezorgd worden. Deze rit heeft alleen een apart tintje en zal geheel in het teken staan van een goed doel.

Wij hebben ervoor gekozen om deze dag in het teken van Stichting Ambulance Wens te zetten. Dit is een stichting met 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele terminale patienten met behulp van speciaal daarvoor ingerichte ambulances.
Herinneringen maken doen ze bijvoorbeeld door mensen te begeleiden in een laatste bezoek naar een dierentuin, het strand, een voetbalclub of gewoon simpel een bezoek aan hun woning waar ze altijd gewoond hebben.Het uitlaten komen van de wens en dus het maken van dierbare herinneringen staat centraal.

Tijdens de rit op zondag 20 september willen we een aantal momenten creëren waar we geld in willen zamelen voor deze stichting. Ook in de komende maanden zullen we hier al mee van start gaan.
Ons doel is om aan het einde van de dag namens de Fiat 500 club Nederland een mooi bedrag te kunnen schenken aan Stichting Ambulance Wens zodat zij door kunnen gaan met dit mooie werk en nog veel meer wensen in vervulling kunnen laten gaan.
Het is voor de ondernemers in de club natuurlijk ook mogelijk om een bijdrage te doen, misschien heeft u nog wel iets dat u beschikbaar wil stellen voor onze goede doelen veiling? Of doet u liever een donatie? Die is natuurlijk ook altijd welkom

Ons uitganspunt van deze dag is het samen maken van mooie herinneringen, we hopen dan ook dat jullie in grote aantallen aanwezig zullen zijn. Meer informatie over deze rit is te lezen in het volgende clubblad en hier op de website.

Het zou mooi zijn als we uiteindelijk als Fiat 500 club Nederland een mooi bedrag kunnen schenken, zodat de stichting ambulance wens nog meer mooie herinneringen kan maken.

Groet en tot snel,

Sonja, Mariëlle, Stephan en Edwin