keer terug naar de vorige pagina

Introductie evenement

Zondag 29 maart 2020 - Eemnes

Opgeven tot uiterlijk 27 maart via onderstaand formulier.

Als je recent lid geworden bent van de Fiat 500 club Nederland heb je misschien nog geen clubevenement meegemaakt, maar dat kan ook zo zijn als je inmiddels wat langer lid bent van onze actieve club.

Om je wegwijs te maken binnen onze club hebben we het plan opgevat om op zondag 29 maart een introductiedag voor (nieuwe) leden van 'de club van 500' te organiseren.

Op deze dag laten we zien wat de club doet en organiseert voor de leden. Wij zorgen voor een presentatie waarin we de activiteiten van de club zullen uitleggen. Er worden veel gezellige clubevenementen georganiseerd waarvan foto’s uitgebreid voorhanden zijn. Je kunt op deze dag zelf zien wat je als clublid in het komende seizoen kunt meemaken.

Je zult hier andere nieuwe clubleden en enkele clubleden “met ervaring” ontmoeten en zo eventueel de eerste contacten leggen om later, in een leuke groep, de clubevenementen mee te maken. Ook zullen er een of meerdere techneuten aanwezig zijn aan wie je jouw brandende technische vragen kunt stellen.

We zullen je ontvangen in:
het “Huis van Eemnes”
Noordersingel 4
3755 EZ Eemnes

Vanaf 10.00 uur staat voor jullie een kop koffie of thee met ‘iets erbij’ klaar.
Na de uitleg en het uitreiken van de lunchpakketten gaan we omstreeks 12.00 uur op pad voor een rondrit door de omgeving waarna we weer bij het ‘Huis van Eemnes’ zullen eindigen.

Heb je zin om dit introductie evenement bij te wonen?
De inschrijving opent binnenkort hieronder.

Met vriendelijke groet,

Roland Korstanje
(evenementencoördinator Fiat 500 club Nederland)

Aanmeldformulier Introductie evenement
Na je inschrijving ontvang je automatisch een bevestiging.