keer terug naar de vorige pagina

Koffiebabbel

Zondag 22 maart 2020 - Weesp

Opgeven tot uiterlijk 15 maart via onderstaand formulier.

Omdat de Koffiebabbel van afgelopen maart een succes is gebleken, hebben we besloten dit evenement weer terug te laten keren in 2020. In de wintermaanden moeten we het toch veelal zonder onze 500 doen maar ook zonder de gezelligheid van de clubleden. En die gezelligheid kan je maar eens missen. Dus daarom deze koffiebabbel!

Jullie worden vanaf 10.00 uur ontvangen bij Paviljoen Uit & Meer te Weesp. Met een beetje goed weer heb je een prachtig uitzicht over een heel mooi natuurgebied. Daar staat ook een kopje koffie/thee/fris met iets lekkers voor je klaar. Sterker nog: wel 2 kopjes koffie/thee/fris! Want de club trakteert!

Adres locatie:
Paviljoen Uit & Meer
Uitermeer 5
1381 HP Weesp

Verder is het mogelijk om rond lunchtijd een “Uitermeertje” (glaasje soep, ambachtelijke Oma Bob’s kroket met brood en een kleine salade) te bestellen. Kosten hiervoor zijn € 9,75 per persoon. Dit is alleen wel voor eigen rekening. Zijn er dieetwensen dan horen wij het natuurlijk graag.

Natuurlijk is het leuk als je nog oude documentatie hebt, oude foto's, verhalen uit de oude doos of kleine spulletjes die je eventueel wilt verkopen, om deze dan mee te nemen. De bedoeling is om er gewoon een 'no nonsens' evenementje van te maken. De 500 mag mee, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je die lekker warm en droog binnen laat staan.

Voor de kids liggen er kleurplaten en anders ben je je mobiel kwijt want dan willen ze daarop natuurlijk hun spelletjes spelen ;-) Als iedereen maar schik heeft.

Rond 15.00 uur poetsen wij de plaat en kunnen we met stille trom weer huiswaarts keren.

Johan van der Goot
Monique van Oostveen

Aanmeldformulier Koffiebabbel

Deelnemers:
 
 


Totaal (herbereken) € -