keer terug naar de vorige pagina

Wacht! Het is acht-acht

Zaterdag 8 augustus 2020 - Baambrugge

We hadden het al aangekondigd in het clubblad: Als de omstandigheden het toelaten, organiseren we misschien nog spontaan een evenement. Dat evenement gaat er komen, en wel op zaterdag 8 augustus. Weliswaar midden in de vakantietijd, maar we hopen dat er nog voldoende clubleden zijn die in Nederland zijn gebleven.

Het wordt een eenvoudige Cars & Coffee, waarbij ontmoeting met elkaar en de Fiatjes 500 voorop staat. Er is geen route, maar met een beetje creativiteit is de route er naar toe al prachtig mooi. Baambrugge ligt namelijk in het groene hart van Nederland en aan het kronkelende riviertje de Angstel.

Je bent welkom vanaf 11 uur en het evenement duurt tot 15 uur. Maar later komen en eerder weggaan is geen enkel probleem. Vrijheid blijheid. Onze gastheer is Café Restaurant De Punt, Rijksstraatweg 12 in Baambrugge. Je krijgt koffie/thee met wat lekkers. Het is mogelijk om binnen of op het terras een lunch te bestellen.

We proberen ons zoveel mogelijk te houden aan alle Corona richtlijnen. Daarbij verwachten we dat je zelf ook verantwoordelijkheid neemt en niet komt als je ziekteverschijnselen hebt. We behouden ons het recht om het evenement te annuleren wanneer de situatie er om vraagt.

Voor leden zijn er geen kosten aan verbonden, maar we vragen je wel voor 3 augustus aan te melden via het formulier hieronder.

Vooralsnog hopen we jullie acht-acht te ontmoeten in Baambrugge. Omdat het een clubevenement is, wordt er ook veilig gestempeld in je clubpaspoort. En wees niet bang; geen geknuffel en geen handen schudden.

Johan van der Goot
Monique van Oostveen