keer terug naar de vorige pagina

It's Halloween

Zaterdag 30 oktober 2021 - Weesp

Wegens Covid-19 heeft IT’s Halloween vorig jaar helaas niet plaats gevonden. Deze keer wordt het anders dan anders, deze laatste rit van het jaar. Waarschijnlijk hebben we nog nooit zo laat in het seizoen een rit georganiseerd. De eerste bladeren zijn gevallen en hebben de herfst aangekondigd. Na deze rit wordt het hoog tijd de Fiat 500 op te bergen onder een droog kleedje.

We starten dit evenement aan het eind van de middag op een sfeervolle locatie in Weesp. Na een stevig griezel diner om 17:00 uur, starten we voor een spannende rit. Het is de avond voor Halloween, dus onderweg zal je dat merken ook! Het wordt een niet al te lange, maar leuke rit!

En wil je het allemaal nog enger maken dan het al is? Laat ons vooral mee griezelen! We hebben een paar hele enge prijzen voor de meest gruwelijke creaties.

Om de rit mogelijk te maken, en ons te houden aan alle RIVM voorschriften, hebben we een maximum gesteld aan het aantal deelnemers. Er kunnen totaal 100 personen mee doen, dus ongeveer 50 inschrijvingen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 17,50 per persoon; kinderen tot en met 10 jaar € 12,50.
Dit is dus inclusief een eenvoudige stevige warme maaltijd.

Samengevat:
Startlocatie:

Uitermeer 5
1381 HP Weesp

Verzamelen: vanaf 15.30 uur
Eten: rond 17.00 uur; daarna start van de rit

We hopen het niet veel later te maken dan 21.00 uur.

Alles onder voorbehoud van de dan geldende Corona-situatie

Laat je door ons verrassen.
Mischa, Vanessa, Monique en Johan.