Guest logged in.
Welcome to Fiat 500 Forum Online Users: 152
Navigation Fiat 500 Forum Evenementen Forum Sinterklets
Skin:
Current Replies for Sinterklets
 
  Sinterklets (hgnieman)
Posted: 10:37:00 pm on 11/26/2017 Modified: Never
 

 

Sinterklets 2017

Onze zoon Henk jr. heeft een zoontje gekregen genaamd Henkje en die wilde dolgraag mee naar de Sinterklets van onze club. Hij wil er zelf over vertellen.

Hoi vriendjes en vriendingetjes,

Vandaag mag ik met opa en oma mee naar het Sintergeklets in Leiden. Het is bij oom Peter en tante Astrid van de Toeters garasje. Ik zit stilletjes op de achterbank. Ik ben een beetje senuwig. Zou Sinterklaas er zijn met die Piten? Nou mijn vriendjes zijn er seker, dat seien ze op het Bendefestijn in septeber. Raar hoor, as we der sein is alleen Rowena er, Quinevere en Tristan sein er niet. Ook oom Peter en tante Astrid sie ik niet. Wel heel veel Piten. Gelukkig, er sein best wel feel vriendjes en vriendingetjes. De auto van Sinterklaas is stuk enne darom is ie er nog niet. Seker een Fiat 500, die sein altijd stuk. Gelukkig heef de garasjepiet hem gemaakt en komt Sinterklaas eindelek. Wij singen blije liedjes maar ik weet soms de woordjes nie. Best moelek. Haijlan mag as eerste en hij krijgt een heel tof cadeau. Julia, Tom, Lotte, Schelsey, Katleen, Lucian, Timo, Valentijn, Jasmijn en ikke krijge allemaal vetkoele kadoos. Er is ook een klein bebi jongetje Noah die bij Sinterklaas op schoot mag. Se susje pakt zijn kadoo uit want dat kan ie nog niet. So leuk juh. Sinterklaas moet weer verder en wij zwaaie en singe tot hij om de hoek verdweint. Na de pepernote en de limonade ga ik weer met opa en oma naar huis. Ik ben so moe dat ik in slaap fal.

Tja beste mensen, dat was een spannende belevenis voor die kleintjes. Ik hoop niet dat Henkje iemand is vergeten of de namen verkeerd heeft. Ik heb het opgeschreven zoals hij het heeft verteld.

Ik wil de organisatoren van dit fijne kinderfeest hartelijk danken.

Henk 5074