Guest logged in.
Welcome to Fiat 500 Forum Online Users: 144
Navigation Fiat 500 Forum Evenementen Forum 2 juni Toerrrit Amstelveen Unexpected Wheels
Skin:
Current Replies for 2 juni Toerrrit Amstelveen Unexpected Wheels
 
  2 juni Toerrrit Amstelveen Unexpected Wheels (lottejones)
Posted: 4:00:00 pm on 5/1/2018 Modified: Never
 

 

 
In het weekend van 2 en 3 juni zal de eerste editie van "Unexpected Wheels" worden georganiseerd in Stadshart Amstelveen. Unexpected Wheels brengt een bijzondere collectie auto's naar Stadshart Amstelveen. De mooiste klassieke auto's van Nederland worden gepresenteerd aan het winkelend publiek, auto's van befaamde merken als Porsche, Ferrari en Cadillac. Daarnaast verwachten we een divers aanbod van foodtrucks en zal op zondag 3 juni een toerrit worden georganiseerd, waarvan de start en de finish op het Stadsplein zal plaatsvinden.
 
Op zondagochtend zal na een welkomstdrankje deze ontspannen toerrit van ruim 3 uur van start gaan. Middels bolletjepijl wordt u door een onverwacht mooi stukje west Nederland gestuurd. Genieten langs vaarten met uitzicht op pittoreske dorpjes. Open weilanden waar koeien grazen en reigers roerloos staan. Maar ook lekker slingeren langs eeuwenoude riviertjes en tussen kastelen en oude landhuizen door. De route over de smalste wegen wordt gelardeerd door een paar doorgaande wegen zodat de motor ook even in de toeren kan klimmen en een bocht sportief genomen kan worden.
 
Gedurende 100 km trekt een typisch Oud Hollands panorama aan u voorbij. Met de duidelijke instructies navigeert u gemakkelijk van start tot finish. Wilt iets meer uitdaging? Het routeboek biedt ook de mogelijkheid om een ingetekende lijn op kaart te rijden (1:50.000).  Aan het einde van de tocht geniet u tussen alle fraaie bolides van een heerlijk broodje. Ondertussen geeft ook het publiek haar ogen de kost om al deze kunst op wielen te aanschouwen.
 
Deelname aan de rally kost € 27,95 per equipe. Hiervoor ontvangt u het rallyboek, rallyschild, koffie/thee voor de rally, iets voor onderweg en koffie/thee met een broodje achteraf. Inschrijven kan viahttps://www.unexpectedwheels.nl/