keer terug naar de vorige pagina
Welkom op de pagina van
Anita Garthoff
(laatst gewijzigd: 25/1/2010)

Sinds gisteren in het bezit van een blauwe Gia. Hebben hem gekocht van Jeroen Hijink, die ons weer super geholpen heeft. Moet zeggen dat ik nu alweer zit te glimmen, ben echt superblij met de Gia. Krijg alweer veel reaktie's van mensen uit de buurt terwijl de Gia pas sinds gisteravond voor de deur staat. Gisteren ook veel bekijks onderweg van Winterswijk naar Alphen aan den Rijn. Gia heeft zich tijdens deze rit heel goed gedragen en ik moet zeggen dat ik niet al te veel spierpijn had toen ik uitstapte :) We gaan nu rustig beginnen met interieur en lakwerk op te knappen en dan terzijner tijd hopelijk een 650cc motor erin. Onze R gaat nu als opknapper de verkoop in, helaas kunnen we geen 2 fiatjes in ons bezit houden. Zal van het weekend foto's maken van de Gia en op de site zetten.

gr. Anita, Stephan, Kim en Larissa

Nu is de voorkant nog mooi en egaal. 
Hier staat onze R-etje voor onze oude huis.
Nu is de voorkant nog mooi en egaal. Hier staat onze R-etje voor onze oude huis.

Onze eerste Fiat 500. Mooi kontje hé?
Deze auto heeft helaas een kofferbak deksel op de voorruit gekregen, tijdens het rijden. Staat nog wel in de garage maar ik heb geen zin om hem op te knappen. Dus contact gezocht met een Fiat kenner uit Winterswijk. Hij had nog wel een Giardiniera staan. Dat is nu precies wat ik wil. Dus op naar Winterswijk.
Onze eerste Fiat 500. Mooi kontje hé? Deze auto heeft helaas een kofferbak deksel op de voorruit gekregen, tijdens het rijden. Staat nog wel in de garage maar ik heb geen zin om hem op te knappen. Dus contact gezocht met een Fiat kenner uit Winterswijk. Hij had nog wel een Giardiniera staan. Dat is nu precies wat ik wil. Dus op naar Winterswijk.

Onze nieuwste aanwinst. 
Na een rit vanuit Winterswijk, met veel zon, eindelijk terug in Alphen aan den Rijn. 
Met een gangetje van 100 km/h heeft hij goed zijn best gedaan.
Onze nieuwste aanwinst. Na een rit vanuit Winterswijk, met veel zon, eindelijk terug in Alphen aan den Rijn. Met een gangetje van 100 km/h heeft hij goed zijn best gedaan.

Eindelijk een Giardiniera voor de deur. De buurt vraag zich af, wat dit nu weer voor auto is? Stelletje cultuur barbaren.
 Een GIARDINIERA natuurlijk.
Eindelijk een Giardiniera voor de deur. De buurt vraag zich af, wat dit nu weer voor auto is? Stelletje cultuur barbaren. Een GIARDINIERA natuurlijk.

Wat lijkt hij groot zo!!!!
Wat lijkt hij groot zo!!!!


Ook deze achterkant is mooi, er is alleen een gek geweest die hem wat dichterbij wilde bekijken. Had hij wat gevraagd had hij het best mogen zien maar om nu je auto er tegen aan te zetten is niet de bedoeling, toch?
Ook deze achterkant is mooi, er is alleen een gek geweest die hem wat dichterbij wilde bekijken. Had hij wat gevraagd had hij het best mogen zien maar om nu je auto er tegen aan te zetten is niet de bedoeling, toch?

Voor de knutselaars onderons.
Voor de knutselaars onderons.

de fiat  kleding die te koop was bij LinCHerie in Amersfoort.
de fiat kleding die te koop was bij LinCHerie in Amersfoort.

Jeroen kan zijn oude auto niet los laten.
Even wat afstellen zodat hij beter loopt.
Jeroen kan zijn oude auto niet los laten. Even wat afstellen zodat hij beter loopt.

op de foto zit ik (Stephan) in de kinderwagen.
Ik keek toen al likkend aan mn ijsje naar de FIAT.
op de foto zit ik (Stephan) in de kinderwagen. Ik keek toen al likkend aan mn ijsje naar de FIAT.

Adresgegevens
Adres:   zuiderkeerkring 281
Woonplaats:   2408NX Alphen aan den Rijn
Lidnummer:   11519
e-mail adres:   e-mail Stuur een e-mail

Reacties
(nog geen reacties ontvangen)